Левски направи поредната си тренировка преди реванша срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Срещата е в четвъртък, 17.08, от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Старши треньорът Николай Костов повика много юноши, които взеха участие в тактическата част от заниманието в сряда. Лошата новина е, че десният краен бранител на „сините“ - Жереми Петрис, няма да вземе участие в реванша срещу израелците, след като не е възстановен. Новината съобщи лично Костов на официалната си пресконференция в навечерието на мача.

Startphoto.bg
22 снимки

„Жереми Петрис не е възстановен, възстановен е Кристиан Димитров. Петрис е основен играч и много добър защитник. Надявахме се да се възстанови за този мач, не успя. Объркват се плановете, когато един от най-добрите футболисти е с контузия. Няма да играем с трима централни защитници. Ще играем с четирима в защита“, каза Костов.

Заниманието днес пропусна резервният вратар на Левски - Николай Михайлов. По всяка вероятност бившият национал страда от вирус или моментно неразположение и ще бъде под въпрос за мача срещу израелския вицешампион.

Ако Михайлов отпадне от групата, тогава Левски ще разчита само на двама вратари – Пламен Андреев и Иван Андонов.