Звездата на Левски Давиде Мариани е спряган за трансфер в арабския свят, като очакванията са сделката да бъде приключена до часове. Но дори и това да стане факт, имиджът му все още е използван от "сините". Защото той е основна фигура в програмката, която от клуба ще разпространят за продажба в навечерието на мача с АЕК Ларнака. 

Реваншът с кипърците е в четвъртък, 1 август, от 19:30 часа и ще можете да го гледате в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG. 

Притурката ще е цели 64 страници, а главен герой в нея ще е именно швейцарецът, който се намира в страхотна форма от началото на сезона. Той има просторно интервю в нея, в което обяснява какво означава за него Левски. Интересното е, че тя ще бъде в продажба в момент, в който той може и вече да не е играч на отбора.

Ето и какво е съдържанието на програмката, която ще се продава в деня на мача в официалния магазин на клуба в Сектор "А" на "Герена", а цената ѝ е от 5 лв.

"Какво означава "Левски" за Давиде Мариани?
Младата звезда Станислав Иванов за себе си и останалите юноши на клуба
Директорът на юношеската школа Йончо Арсов си спомня за своя дядо Йончо Арсов, легенда на Левски като играч и треньор, а в Кипър боготворен в Омония, където го наричат „Генерала“
Досегашните ни мачове с кипърски отбори. Спомените на Предраг Пажин за гола му с топовен изстрел срещу "АПОЕЛ"
Ключови факти (и някои числа, с които да впечатлите приятелите си) от участията на Левски в Европа
Представяме АЕК Ларнака: испанската връзка и впечатляващите постижения в Европа
Историята сочи: Левски не е за отписване след подобна загуба като в Кипър
Кипърската връзка: истории за левскарите на Острова на Афродита
Незабравимият мач с Щутгарт през 1983 г.
Класически програми: Барселона 1975-76
Традиционен куиз"