Ръководството на Левски направи важно пояснение във връзка с билетите за гостуването на Сутиска в реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа. На клубния сайт се появи специално съобщение, в което се уточнява, че зачислените 250 пропуска за „сините“ привърженици ще бъдат раздавани в Черна гора на закупилите ги. Пояснява се, че това се дължи на забавяне от страна на Сутиеска в изпращането на ценните хартийки. 

Левски купува полузащитник от румънския шампион

Левски се изправя срещу Сутиеска в четвъртък, 6 юли, от 21.30 часа. Срещата ще може да гледате по DIEMA SPORT и в GONG PLAY, както и да слушате развоя по Дарик радио. Какво се случва на терена в Никшич минута по минута ще може да откриете в Gong.bg. 

Ето и пълния текст на съобщението от Левски, без редакторска намеса:

"Уважаеми привърженици,

домакините от Черна гора на мача-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ФК Сутиеска - ПФК Левски очевидно не бяха подготвени за големия интерес от страна на феновете на Левски. От черногорския клуб са изпратили потвърдените 250 билета едва вчера след обяд чрез спедиторска фирма, които обаче няма да пристигнат преди заминаването на Левски за Подгорица.

Поради този факт сме принудени да раздадем билетите, на всички закупили си, в Черна гора. Наш представител ще пътува извънредно с отбора за улеснение на организацията при получаването на билетите от привържениците ни.

В деня преди мача, сряда 05.07.2017 г., билети ще бъдат раздавани в хотел Хилтън в град Подгорица между 20:00 и 22:30 часа местно време срещу предоставяне на квитанцията, получена при закупуването на съответния билет в София.

За деня на мача, 06.07.2017 г., местните власти ще организират сборен пункт за феновете на Левски, където ще продължи раздаването на билетите за мача. За мястото и часа обаче ще бъдем информирани допълнително.

Веднага щом получим нужната информация, ще има съобщение на нашия уеб сайт levski.bg, както и на официалната ни фейсбук страница @levskiofficial. За допълнителна информация можете да се обаждате от утре след 18:00 часа местно време и на телефонен номер: +359 888 914 071."