Ръководството на Левски пусна от 17:30 часа във вторник в официална продажба билетите за първия си домакински мач за сезона. Той ще е на 17 юли срещу лихтенщайнския Вадуц от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Пропуските са с цени от 7 до 70 лв.

В деня на мача в 17:00 часа ще се отворят входовете на стадиона, включително подхода към паркинга за Сектор А. Клубът призова всички привърженици да дойдат по-рано, за да заемат спокойно местата си на съоръжението и също така да се възползват от опцията да си купят билет онлайн, за да няма струпвания.

В сила остава и кампанията на Левски, целяща да привлече повече семейства и деца на стадиона. Срещу Вадуц отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А, а за удобство на привържениците ще бъде отворена допълнителна каса в магазина, където да може да закупите билет. Левски и Вадуц се изправят един срещу друг на стадион "Георги Аспарухов" от 18:45 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на Левски на Сектор А на стадиона. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47. 

Цени на пропуските за срещата:

Сектор Б -7 лв.

Сектор В -10 лв.

Сектор А -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).