От Левски предоставят възможност на феновете на отбора да бъдат още по-близо до своите любимци по време на пътуването до Сплит като се включат в специално организирания за целта чартърен полет.

Вариантите са два като единият включва чартър, настаняване в двойна стая, трансфери и билет за мача на цена 420 евро на човек. Вариант без настаняване пък е 300 евро.

Само 250 билета от Хайдук за "сините", мачът - на малък стадион

Ето и всички подробности по възможността:

С цел да улесни пътуването, ПФК Левски предоставя възможността да пътувате с отбора със специално организиран чартърен полет със следното разписание:

заминаване на 12 юли в 05:20 (сутринта) и връщане на 14 юли в 00:45 (веднага след мача). За този полет пускаме в продажба:

- Пълен пакет – чартър, настаняване в двойна стая, трансфери и билет за мача на цена 420 евро на човек.

- Частичен пакет - чартър, трансфери (летище-център на града, стадион-летище) и билет за мача на цена 300 евро.

За резервации – Красимир Тасев, Елит Травел - 0889 566 090.

Продажбата на посочените пакети вече стартира и ще продължа до 18:00 часа на 10 юли (понеделник). Останали свободни билети от бройката от 125, които клубът ще разпределя, ще бъдат пуснати в продажба в 18:00 часа на 10 юли (понеделник) в официалния магазин на Герена. Както и за мача със Сутиеска, тези билети ще се продават на притежатели на клубна карта „Вековен“ или притежатели на сезонни билети.