Легендата на Левски – Емил Спасов, коментира представянето на Левски от началото на сезона. Той сподели, че харесва как „сините“ играят под ръководството на новия си треньор Николай Костов и е сигурен, че столичани ще продължат напред в Лигата на конференциите, където преди днешния реванш с Шкупи имат аванс от 2:0.

„Никога не можеш да кажеш какво ще се случи във футбола, но съм почти сигурен, че Левски ще победи”, обяви легендата на „сините” Емил Спасов пред „Мач Телеграф”.

start-photo.bg
13 снимки

„Отборът показа най-добрия футбол, който съм гледал от доста време в първата среща с Шкупи и Локомотив Сф. Мисля, че играят страхотно. Дори и в първата среща за сезона, когато загубиха от ЦСКА 1948, показаха добро лице. Бяха припряни и неспокойни, но стояха добре. Липсваше концентрация в отбраната тогава. Можеха още в началото да водят с 2:0. Но да го забравим това. Всички тези неща, които се случиха в Скопие с феновете, ще мобилизират играчите двойно повече да играят и да победят. Показват много агресия и висока преса през по-голямата част от мачовете. Борят се много. Кристиан Димитров и Ел Джемели показват добри неща. Не знам защо при Станимир Стоилов той влизаше рядко. Нямам представа. Мисля, че играе дори по-добре от Филип Кръстев. Направиха страхотен тандем с Уелтън. Кристиан сега няма да играе, но Ван дер Каап въобще не е слаб футболист, напротив! Има качества и мисля, че ще се справи перфектно, както онзи ден през второто полувреме срещу Локо Сф. При всички положения ще ни трябва още един класен защитник. Всичко се случва и не трябва да се стига до ситуации отпреди две години, когато се налагаше халфове да играят като бранители”, заяви Спасов.

„Вижда се почеркът на Николай Костов. Взимат се много правилни решения. Краев играе страхотно в последните мачове, но трябва да е концентриран. Впечатлен съм от състоянието на отбора и играта. Страхувам се само да не си помислят, че са си свършили работата. Нивата е дълга”, завърши той.