Капитанът на Левски - Андриан Краев, коментира равенството 0:0 срещу Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Халфът беше на мнение, че "сините" са изпуснали победата. 

"Мисля, че ние сме отборът, който трябва да съжалява, че не си тръгваме с победа. Важното е, че не загубихме. Не допуснахме опасност пред нашата врата. Трябва да се възстановим от полета вчера, от климата тук. Не беше добре за нас, не сме почивали. Условията, с изключение на стадиона, не бяха добри. Ние сме футболисти на Левски и трябва да показваме най-доброто на терена. 

Добре анализирахме Апоел, не мисля, че са ни изненадали. Играхме по-добре от тях. Тези ситуации може и да натежат, но се надявам да не е така и да ги победим в реванша. Малшанс, сигурен съм, че искаха да вкарат. Има го във футбола, надявам се следващия път да влязат. 

Мисля, че като отбор нашата задача е да върнем стария Левски. Обигран отбор сме, от 2-3 години играем заедно. Липсваха ни контузените играчи, но всички са на добро ниво. Марин също се контузи, но Патрик се включи добре. С Дарлан и Асен ще се сработим и ще показваме и по-добри игри. 

Мога да призова нашите фенове да ни подкрепят. Ще дадем най-доброто от себе си, за да се поздравим с успех", заяви Краев.