Футболистът на Лудогорец Козмин Моци заяви след отпадането от Апоел Беер Шева, че разградчани имат още един шанс за Лига Европа.

„Когато получиш гол, е малко по-трудно да играеш концентрирано и разумно. След гола, който допуснахме всички мислеха за това как трябва да отбележим четвърти гол и нещата не се получиха. Всички знаехме, че трябва да вкараме още един гол и за това тръгнахме всички напред. Именно заради това се откриха тези положения пред Апоел и те можеха да вкарат още два-три гола“, коментира Моци.

„Всички бяхме сигурни, че ще победим. Знаехме как трябва да играем срещу тях и да ги победим. Те играят само на контраатака. Цялата игра на Апоел е концентрирана върху Тони Нуакаеме и капитана им Маор Меликсон“, добави румънецът.

„За съжаление не успяхме да ги елиминираме. И трите гола, които ни отбелязаха бяха от наши грешки. За 180 минути направихме пет грешки и те ни отбелязаха три гола.

Трябва да мислим напред. Предстои ни мача за първенство, след това имаме за Суперкупата. Очакваме и жребия за Лига Европа“, продължи защитникът.

„Отпаднахме от Шампионска лига, но имаме още един шанс за Лига Европа“, каза още Козмин Моци.