Консулът Венцислав Цветанов от Посолството на Република България в Република Македония пристигна спешно в полицейското управление на град Крива паланка, където всеки момент ще бъдат докарани три автобуса с футболни фенове на Ботев (Пловдив).

Задържаха фенове на Ботев в Македония

Според македонската полиция, три рейса със запалянковци на Ботев, пътуващи за Албания, през територията на Република Македония, са спрели към 3 часа през нощта за почивка на магистралата Скопие-Тирана на определени за това места. Четирима от феновете със спрей са изрисували графити върху сградите за почивка.

Европа зове Левски, Ботев и Дунав

Полицията твърди, че разполага с видеозапис. При молба от органите на реда да бъдат санкционирани за хулиганската си постъпка, българските фенове отказват. На четиримата нарушители ще бъде съставен административно наказателен акт. Докато не платят глобите, те няма да бъдат освободени да продължат пътуването си. В момента останалите пътуващи в автобусите са солидарни с тези фенове и остават на място.

Николай Киров: Партизани играят директен футбол и ще разчитат на това

Киров с комплименти за Партизани, в Албания надъхани за мача

Албанската тренировка на "канарчетата" в снимки

Ботев Пловдив гостува на Партизани Тирана днес от 18.00 часа българско време за мач от първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

Българското посолство ще оказва пълно съдействие на феновете./БТА