Футболният специалист Емил Велев, който изкара около 15 години от кариерата си в Израел, сподели очакванията си за мача между Апоел Беер Шева и Лудогорец от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В Спортно шоу Гонг по Дарик радио, Кокала заяви, че предвижда трудно гостуване на шампионите, но отсече, че разградчани са непредсказуем отбор.

„В Бейтар Беер Шева играх две години. О принцип там сега не мога да кажа че е много влажно, но е по-сухо от брега на Израел. На този нов стадион не съм бил, но съм бил на стария. Той е нелош. Там атмосферата е уникална за игра. Феновете са страхотни. Много са запалени. Когато не върви отборът, феновете слизат на терена, играчите, треньорите напускат. На обратния полюс са нещата, когато отборът върви“, започна Емил Велев.

„Там се играем трудно. Те са домакински отбор. Знаят как да играят на този стадион, а и времето ще помага доста на Беер Шева. Там много от играчите са местни и знаят как се играе на такова време“, изрази очакванията си Кокала.

„Казах и на колегите ви, че Лудогорец е доста непредсказуем отбор. Не може да предвидиш нито един техен ход. Знаем на какво са способни бразилците. Те играят добре, защото са отдавна заедно. Това може да помогне на Луодгорец“, завърши Велев. 

Двубоят между Апоел Беер Шева е тази вечер от 20 часа на стадион "Тернер".

Можете да следите развитието му минута по минута в GONG.BGМожете да го гледате директно в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, както и да го слушате по Дарик радио.