Любопитно разкритие направи най-известният българин в Израел - Емил Велев. Той обяви, че има кръвна връзка с Йоан Стоянов. Националът ще се изправи срещу Левски като играч на Апоел Беер Шева. "Той ми е братовчед! Във вените му тече и моята кръв! Аз го препоръчах на националния отбор", обяви Кокала пред sport5.co.il. 

"Левски нямат нужда от мен, защото знаят всичко за Апоел", каза той и разкри, че ще бъде водач на делегацията от Беер Шева в София. "Апоел даде 10 милиона за играчи, но нашите са по-добри. Целта ни сега е да направим равен, а после да бием. Нашите фенове бяха брутално бити в Скопие. Как очаквате да стоим в такава ситуация? С ръце в джобовете ли? Вярвам че в четвъртък ще имаме фенове, въпреки забраната. Става въпрос за 200 български евреи от Яфа", продължи той, цитиран от "Мач Телеграф". 

Велев разкри и какво трябва да правят феновете на Апоел за реванша в София, ако някой започне да създава проблеми. "Просто трябва да кажат, че са хора на Емил Велев и така ще си спасят гърбовете. Израелците винаги са били тясно свързани със София", заяви Кокала в типичния си стил.