Плеймейкърът на Лудогорец - Каули Оливейра, призна, че отборът има какво да научи след поражението с 0:2 от Малмьо в първи мач от плейофния рунд за влизане в групите на Шампионска лига. Бразилският техничар призна, че срещата с шведския шампион е била тежка за "орлите", но всичко ще се реши за реванша.

Антон Узунов
67 снимки

„Започнахме с голяма увереност, но голът им ни изненада малко. След това те просто придобиха увереност и имаше повече интензитет в техните действия. Това беше труден мач за нас. Мисля, че можем да научим много от този двубой и да имаме повече самочувствие за реванша”.

„Интензитетът с топка през първите 20 минути, с повече увереност, с по-малко докосвания на топката. Това можем да извлечем като позитив. Имахме някои добри положения. Днес просто не успяхме да ги реализираме, но в Разград с повече увереност и вярва ще успеем”, продължи Каули.

„Не ми се отрази, че играх повече на крилото, вместо Десподов. Той ни липсваше със своята скорост, но в следващия мач ще играе и ще се представи на „пълна газ”.