Влезлият като резерва за Ботев Пловдив срещу Панатинайкос – Янис Карабельов изрази мнението си след поражението с 1:2 в Атина.

Карабельов сподели, че няма разлика дали тимът му играе във Враца или в гръцката столица като всички съперници са сериозни за отбора, воден от Душан Керкез.

„Панатинайкос е един много силен отбор, безспорно, но за пореден път доказахме, че когато правим това, което трябва, нещата се получава. Липсва ни търпение малко и самочувствие. Ако ги добием, ще покажем потенциалът на този отбор. 1:2 е добър резултат, но предстои второто полувреме. Няма млади и стари, тук сме събрани качествени футболисти и всеки е тук да помага на отбора в каузата отборът да побеждава“, заяви Карабельов.

start-photo.bg
56 снимки

„Определено треньорите ни показаха техните силни страни, но ние наблегнахме на нашите качества. На моменти се получи, на моменти – не, но ще бъдем готови за следващите мачове“.

„Никъде не е лесно. Във Враца не е лесно и в Атина не е лесно. Имаме своите цели и си ги гоним. Предстои дерби с Локо Пловдив, след което мислим за реванша. Със сигурност този наш гол запазва шансовете ни. В мача и в играта сме. Вярваме в успеха и предстои специален мач с Локомотив“, завърши Янис Карабельов.