Капитанът на Левски Божидар Митрев беше недоволен след края на мача с Хайдук в Лига Европа, който отборът му загуби с 0:1. Той не се съгласи с мнението, че е бил герой за тима със спасяванията си, защото според него "сините" са играли доста по-добре от хърватския си съперник. Вратарят обвини и рефера Мохамед ал-Карим, че не е дал фаул срещу Прохазка при ситуацията с дузпата и гола на противника. 

"Стига с тия герои и геройства. Днес тотално играхме по-добре от Хайдук, съдията не свири фаул срещу Прохазка и стана ситуацията за дузпата. Но смятам, че игрово стояхме по-добре от тях. Имаме големи шансове да ги отстраним, все пак има мач в София", сподели Митрев.

Левски загуби от Хайдук, но запази шансовете си

В момента Левски се намира в серия от 11 поредни мача без загуба у дома в евротурнирите и той се надява тя не просто да продължи, но и да се увеличи с победа: "Надявам се да направим 12-а поредна победа в Европа другия четвъртък", добави капитанът на българския гранд. 

Митрев, подобно и на останалите си съотборници, се обедини с тях около мнението, че Хайдук с нищо не е изненадал българския си опонент. Според него всяко едно нещо, за което треньорите са предупредили състава на разбора преди мача, се е получило и не е имало изненади. 

"С нищо не ни изненадаха Хайдук, каквото ни казаха треньорите, това се видя и на терена. И ние имахме хубави ситуации за гол, но не го направихме. В София ще е друго. Щом са тук новите момчета, значи могат да вдигнат класата на отбора", завърши капитанът на Левски след двубоя.