Капитанът на Лудогорец - Кирил Деспдоов, както и рекордьорът по мачове с националния отбор на България - Стилиян Петров, се впуснаха в страхотна инициатива. Двамата, които имат близка футболна връзка, решиха да подкрепят инициативата на Facebook страницата - Ритнитопъ, в помощ за Турция и Сирия.

start-photo.bg
76 снимки

Както е известно, двете страни бяха покушени от серия от тежки земетресения, като все още не могат да бъдат издирени всички търсени хора под руините, които покосиха Газиантеп и редица други градове. Към този момент има информация за над 41 хиляди човека, които са загубили животите си в южната ни съседка и Сирия.

Ето анонса без редакторска намеса:

Екипът на “Ритнитопъ” реши да започне кампания по набиране на средства в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. Един от призовете ще бъде фланелка на капитана на Лудогорец и България - Кирил Десподов,. За целта иновативният футболен проект организира грандиозен футболен търг, който ще се проведе в YouTube канала на “Ритнитопъ”. Специален участнк в живото предаване ще бъде Стилиян Петров!

start-photo.bg
100 снимки

Трагедията, случила се в Турция и Сирия накара мнозина да запретнат ръкави и да помогнат на пострадалите! “Ритнитопъ” отново се позиционира като социално отговорен проект с ясната цел да събере средтва, с които да подкрепи засегнатите от земетресенията в двете гореспоменати държави!

Чрез организирането на най-големия български футболен търг, който се е провеждал дигитално! Всички са добре дошли, тъй като събитието ще е ОНЛАЙН и НА ЖИВО!