Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред репортерите след равния резултат с ПАОК в Солун, с който “сините” се класираха напред в Лигата на конференциите.

"Има и финансови ползи. Честито на всички! Искам да благодаря на тези, с които започнахме - нашите привърженици, организирани и неорганизирани, всички. Виждам в очите им това, за което треньорът и спортно-техническото ръководство са мотивирани. Не съм по силните думи, но това във всеки случай е едно добро начало. Дали Левски отива в друга орбита? Не е друга орбита, да не правим такива изказвания. Отстранихме клуб, който е светлинни години пред нас. Днес се срещнахме с ръководството на ПАОК, догодина започават да строят нов стадион.

Нямах способност да говоря около 15 минути, мина ми на лента всичко, което се случи през тези месеци. За момчетата това не е изненада това, което направиха. Нищо не се е променило коренно относно "глинените крачета", това беше метафора, но вече укрепваме много. На футболистите разрешава и забранява само Станимир Стоилов. Започваме веднага организация за мачовете, които ни чакат - трябва да видим дали да поискаме утре отлагаме на следващия мач за първенство, да видим дали на трети или четвърти ще се играе, възнамерявам да отида на жребия в Нион този път", заяви Ивайло Ивков пред медиите.