Наставникът на Лудогорец – Ивайло Петев, видимо не бе доволен от продукцията на неговия тим срещу косовския Балакни в двубоя от предварителните кръгове на Шампионска лига. В Прищина, българският шампион отстъпи с 0:2.

„Трябва и аз да разбера какво се случи. След 10-15-ата минута при нас нещо се счупи. Изключително груби грешки направихме при отиграването на топката. Отборът на Балкани поведе заслужено в края на първото полувреме. През втората част имахме своите шансове, но като цяло слаб мач за нас. Отбор като нашия не може да си позволи такъв елементарен втори гол. Футболът е игра на грешки, 0:2 е резултат, срещу който трябва да  е борим с всички сили”, каза Петев

„На почивката искахме да задържаме повече топката. Всеки трети пас беше грешен. Трябва да поздравим Балкани, игра много добър футбол. Ние не трябва да го позволим в Разград.

Естествено, че трябва да работим върху доста неща. Важно е в петък в мачът за първенството срещу Крумовград. Ще направим доста промени и очакваме реванша в сряда. Трябва да отбележим гол, защото той може да направи разликата. С това, което имаме, с това ще се борим”, завърши специалистът.