Предводителят на Малмьо и легенда на датския футбол – Йон Дал Томасон, призна, че „небесносините” са изиграли „почти перфектния мач” срещу Лудогорец в първия мач между двата отбора от плейофа за влизане в групи на Шампионска лига.

„Ако следите нашите двубой в квалификациите на ШЛ, свършихме добра работа. Както и Лудогорец, така и ние изиграхме много двубой. Изиграхме префектен мач с хубава атмосфера. Радвам се, че имаше хора по трибуните. Българският тим е добър отбор, но ние бяхме много агресивни и създадохме много положения. Бяхме солидни и като цяло се усещаше, че ще държим нещата под контрол”, започна бившият халф на Милан.

„Не мога да ви кажа колко пъти сме тренирали първия гол, но изглеждаше добре като попадение. Когато си играл в Шампионска лига, знаеш, че всеки мач е труден. Днес направихме почти идеалният двубой. Направихме добри и правилни неща и това говори за почти перфектния дух, който витае в съблекалнята ни. Хората забелязват това, дори тези, които са пред телевизора”, завърши Йон Дал Томасон.