„Доволен съм, че вкарах, но съм по-доволен, че спечелихме и вървим по-план. Работим добре и се представяме на прилично ниво. Вярвам, че ще сме на 90% готови за мачовете“, коментира капитанът на Лудогорец Светослав Дяков, който реализира първия гол за успеха с 2:0 над Заря Луганск в четвъртата контрола на шампионите.

„Доста време, вече на помня кога вкарах за последно. Този гол е почти изцяло на Лукоки, подаването беше страхотно. Трябваше да подкрепя атаката, но Лукоки даде страхотна асистенция и затова вкарах и аз. Подготвяме се много добре, всичко върви по план. Здрави сме, което е много важно. Сигурен съм, че с работа и тренировки ще успеем да стигнем там, където са ни целите, а те са високи“, заяви още Светльо Дяков.

„Нашият тим има много високо футболно самочувствие и това е на базата на играта и резултатите, които постигаме. Ще започнем да играем и по повече време, за да свикваме за цял мач“, каза още Дяков, а за новите попълнения добави:

„Опитваме се да ги приобщим. Всички ще помогнат за адаптацията.“

„Истина е, че създаваме доста положения. Имаше доста пропуски, но е важно, че създаваме положения. Важното е в официалните мачове да бележим“, сподели Светослав Дяков и продължи:

„Ще се опитаме да дадем отпор на Копенхаген. Ние ще разчитаме на техника и бързината. Нашият тим смятам, че имаме повече футболни достойнства, без да омаловажавам тима на Копенхаген. Това е изключително силен отбор, но ние вече сме на едно много добро европейско ниво и смятам, че имаме шансове да ги отстраним.“