Защитникът на Лудогорец Игро Пластун призна, че тимът му не е бил на най-доброто си ниво в реванша срещу Сутиеска в първия предварителен кръг на Шампионска лига.

„Днес беше по-труден двубой за нас. За тях нямаше кой знае какво напрежение предвид резултата от първия мач. Започнаха офанзивно и търсеха изненадата. Имахме късмет в някои ситуации. Днес не изиграхме най добрия си мач, но постигнахме резултат и се класираме за следващия кръг. Сега трябва да мислим за следващия съперник и как да се представим по-добре”, сподели той.

Не се движихме, както трябваше да се движим по терена. Не работихме добре като отбор. Веднага след мача е много трудно да кажа нещо за играта. Трябва да се подобряваме, но като цяло ситуацията за нас е добра - все пак спечелихме два мача.

Мога да говоря само за себе си. Бях готов на 100% за този мач. Не мога да кажа нищо за другите. Знаехме, че това е мач от Шампионска лига, независимо кой е кръгът. Може би след първия мач и резултата, някои могат да кажат, че сме играли слабо, но все пак постигнахме целта си. Всички виждате какъв е теренът, но теренът е еднакъв и за двата тима. Надявам се в следващия кръг теренът да бъде по-добър”, каза още бранителят.