Полузащитникът Доминик Янков не получава много шансове за игра в Лудогорец, макар и да е национал, но явно утре ще излезе като титуляр. Разградчани спечелиха с 2:0 първата среща с черногорския Сутиеска (Никшич) и утре трябва да постигнат добър резултат, за да продължат напред.

Предвид контузията на Клод Гонсалвеш, явно роденият в Канада юноша на английския Съндърланд ще започне като титуляр на националния стадион на Черна гора.

"Както каза и старши треньорът, според мене домакините ще бъдат в първите минути компактно отзад. Те изостават в резултата и един момент ще трябва да атакуват. Което ще означава и повече пространства за нас", започна 22-годишният футболист.

"Ние не подценяваме нито един мач. Тренираме през седмицата на 100 процента и се опитваме да правим това, което тренираме. Смятам, че всички сме готови за мача утре и ще подходим по най-професионалния начин, отговори Янков на въпрос дали отборът е достатъчно зрял, за да не допуска изненади. Наистина резултатът е коварен, но ние ще се опитаме още от първите минути да натиснем съперника, така че да е по-лесно за нас".

Оказа се, че Лудогорец до момента е изиграл 111 мача в Европа за последните 10 години. По този повод следващият въпрос беше колко мача той има като лична цел да изиграе в турнирите на УЕФА

"На нас основната ни цел са групите на Шампионската лига. Но първо трябва да караме мач след мач, така че утре се надявам да си свършим работата".