Продължава голямата битка за подписа на една от големите звезди на Тотнъм Кристиян Ериксен. След Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен, сега още един тим се включи в надпреварата. Това е съперникът на Лудогорец в Лига Европа - Интер.

Припомняме, че 27-годишният датчанин отказа да поднови договора си с "шпорите" и от лятото ще стане свободен агент. Още от зимния трансферен прозорец халфът има право да започне преговори с друг клуб и да вземе решение за своето бъдеще.

Шефовете на "нерадзурите" обаче засега са насочили всичките си усилия да привлекат Артуро Видал. Все пак ако играчът на Барселона не напусне в посока Милано, то те ще направят всичко възможно да привлекат Ериксен в състава си.   

Ръководството на лидера в Серия А  е готово да вземе датчанина през лятото, но конкуренцията за подписа му става все по-сериозна. Скоро ще се разбере коя от четирите възможни опции ще избере звездата на Тотнъм за себе си. Все пак основни фаворити за неговия подпис остават Реал Мадрид и ПСЖ, като Манчестър Юнайтед също ще опита да го привлече. 

Автор: Делян Калинков