Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че разградчани са разузнали добре предстоящия си съперник от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа – Хофенхайм. Херо обяви, че българският шампион излиза за победа и добави, че в плюс на „орлите“ ще бъде опитът на играчите на европейска сцена.

Лудогорец затваря касите 20 минути преди мача с Хофе

„Тимът е готов преди първия домакински мач в Разград в груповата фаза на Шампионската лига. Хофенхайм е силен и класен съперник. Той доказа това с резултатите си, не бива да допускаме грешки. Излизаме за победа“, започна Херо.

„Всички казваха, че Хофенхайм е фаворит, въпреки загубата в първия мач от груповата фаза, те имат предимство. Разузнахме добре Хофенхайм. Те са дисциплинирани и добре подготвени, както физически, така и тактически. Могат да променят постройката си по време мач. В наш плюс е опитът, който притежават нашите футболисти на евросцена“, добави още Херо.

„Няма кадрови проблеми в отбора. Предимство е, че ще играем у дома“, коментира Димитров. 

Двубоят между Лудогорец и Хофенхайм е на 28 септември от 22.05 часа. Преди срещата българският тим заема второто място в класирането на група С с 1 точка, немците са последни с нулев актив. Лидер е Брага с 3 пункта. 

Имаш ли прогноза за мача, сподели я с нас ТУК!