Нападателят на Лудогорец Жуниор Кишада няма да играе в мачовете на отбора в Лига Европа. Решението е на Димитър Димитров, който трябваше да извади от състава един от своите чужденци, поради запълване на квотите.

Изборът на Херо е Кишада, който не бе картотекиран за мачовете в груповата фаза на Лига Европа. Бразилецът с български паспорт е единственият футболист от първия отбор на Лудогорец, който няма да има възможност да играе в Европа.

Един от най-силните моменти за Кишада като футболист на Лудогорец е голът, който реализира срещу Лацио в последната минута на стадион „Васил Левски“, който класира Лудогорец за двубоите с Валенсия. Това се случи при първия пробив на отбора в Лига Европа.

За сметка на Жуниор Кишада картотека за Европа получиха последните две нови попълнения на отбора – Яцек Горалски и Рафаел Форстър.

Форстър обаче все още няма дебют за първия отбор, като вече игра в Б група за дубъла. Картотека в Лига Европа получи и капитана на дублиращия отбор Венци Керчев, както и юношата Ерол Дост, който пътува с отбора за всеки един евромач от началото на кампанията.