Полузащитникът на Цървена звезда Гелор Канга изрази впечатленията си за предстоящия мач от груповата фаза от Лига Европа срещу Лудогорец. Канга игра в последния път, когато сръбският клуб се изправи срещу „орлите” и призна, че  в тогавашната среща на „звездашите” им е било доста трудно.

Все пак Канга вярва, че отборът му се намира в добър ритъм и се надява това да продължи и след мача в Разград идния четвъртък.

„Намираме се в добра линия и искаме да я продължим. Показахме срещу Брага, че сме труден отбор и така ще бъде и в групите. Вярвам обаче, че играчите на Лудогорец ще изглеждат подобаващо идния четвъртък”, каза Канга пред Kurir.

„Няма да бъде лесно и сме подготвени за това. Лудогорец е отбор, който доминира в България и ще е нужно да покажем най-добрия футбол, който можем, за да се сбием за фланелката на Звезда. Тя е свята и ние го знаем това”, добави тъмнокожият атлет на сръбския гранд.

„Помня, когато за последно играхме в България. Аз им вкарах гол. Искам да го направя отново. Тогава те играха много бързо, особено в предни позиции и това не беше лесно за нас. Сега са различни времена, но очакванията са по-високо дори за Цървена звезда. Не правим сметки, ще излезем и ще играем най-добрия си футбол. Тогава ще видим какво ще стане”, заключи Канга.