Халфът на Царско село – Милан Йокич, говори пред „Спортски журнал” преди тазвечершния мач между Цървена звезда и Лудогорец. Сръбският халф дойде при „царете” през лятото.

„Вече играхме един мач с Лудогорец при дебюта на новия треньор Любослав Пенев. До 60-ата минута стояхме добре, но после направихме една грешка, вкараха ни гол, а после още няколко. Те играха с най-добрия си отбор тогава. Аз играх от първата минута“, започна Йокич.

Халфът беше запитан и за спада във формата на българския шампион: „Всичко започна от мача с Малмьо в Шампионската лига. След това имаше смяна на треньора, контузени футболисти. Лудогорец обаче не е толкова силен, колкото минали години, но все пак е добър. Относно мача с ЦСКА 1948? От 8-ата минута играха с човек по-малко, но това също показва, че Лудогорец не е толкова мощен този сезон. Цървена звезда и Партизан, когато са с човек по-малко във вътрешното първенство, винаги могат да спечелят”, коментира Йокич.

„Най-добрият футболист от Лудогорец е Кирил Десподов, той е млад и много стабилен играч, но не може да се мери с Катай, Иванич и Бен. Не смятам, че в Лудогорец има играч, който да е по-добър от тези на Звезда. Звезда и Динамо Загреб поставиха стандарта в региона. Убеден съм, че Цървена звезда ще спечели с 3:0. Това ще бъде доказателство за надмощието, което имат, след като победиха в Разград с доста отсъстващи играчи“