Отборът на Левски изигра героичен сблъсък срещу германския Аинтрахт, който сините фенове ще помнят дълго. „Сините” показаха отлична игра срещу именития си съперник в първи плейофен мач за влизане в групите на Лига на конференциите и стигнаха до драматично равенство 1:1.

start-photo.bg
100 снимки

Изравнителното попадение за „сините” дойде в 95-ата минута и бе реализирано от новото попълнение на тима Асими Фадига. Появилият се на терена в 87-ата минута французин удиви с изпълнението си, а голът му беляза истински фурор не само в България, но и цяла Европа.

Социалните мрежи, и най-вече Twitter, избухнаха с линкове и кадри от гола, като някои дори го определиха като „Гол на сезона” в европейските клубни турнири.

„Какво ще кажете за този изравнителен гол в 95-ата минута. Асими Фадига смая Айнтрахт Франкфурт с гол от световна класа”, пишат от 101 Great Goals.

Вижте гола на Фадига от друга гледна точка:

Друг фен добавя: „Асими Фадига, привлечен от Левски София като свободен агент това лято от френски тим за играчи без договор, вкарва изумителен гол срещу Айнтрахт Франкфурт.”

Акаунт с името „King Karim” (посветен на Карим Безема) пише: „Асими Фадига току що отбеляза гола на турнира, но няма да чуете за него, защото неговото име не е Коло Муани и защото УЕФА е корумпирана.”

Привърженик на Ливърпул пък споделя: „Докарайте Фадига на „Анфийлд”!