Капитанът на Олимпия Любляна - Тими-Макс Елшник, отправи послание към обществеността след успеха на тима с елиминирането на българския шампион Лудогорец във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Словенският тим се наложи с 2:1 в реванша във вторник вечер.

„Любляна, най-накрая! Заслужено! Благодаря ви!“, обърна се играчът към публиката, която нахлу на терена след последния съдийски сигнал.

start-photo.bg
74 снимки

В предишния кръг Олимпия елиминира латвийския Валмиера с две победи с по 2:1, но признава сам, че и двата мача не са били на ниво, спрямо неговите стандарти. Но освен двата си гола днес, Елшник се разписа и в първата среща в Разград, и без съмнение бе големият герой за своя тим.

„Най-важното е, че футболната европейска есен в Любляна ще бъде пълноценна! Браво на всички момчета, браво на отбора и разбира се, на треньорите. Искам да благодаря и на баскетболистите ни начело с Лука Дончич! За нас беше голяма чест да ни подкрепят“, коментира още героят на Олимпия пред местната телевизия веднага след края на срещата.