Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, който е част от делегацията на „червените“ за мача-реванш срещу ФКСБ от втория квалификационен кръг в Лига на конференциите, говори пред Gong.bg за предстоящата среща с румънския вицешампион.

Пред нашата медия директорът на столичани изрази умерена увереност за предстоящия мач с „червено-сините“, които имат предимство от 1 гол след първия двубой, игран преди седмица на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата на ръгби-стадиона "Триумфалната арка" в Букурещ е тази вечер с начален час 21:30. Мачът може да наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 3, както и да следите развитието му в сайта Gong.bg.

Гьонов сподели, че клубът 7 години работи за подобна среща на отбора в Европа, и дори да се стигне до отпадане, то това няма да промени курса на развитие на отбора на ЦСКА 1948.

LAP.bg
23 снимки

Припомняме, че през миналата година по време на плейофите в efbet Лига тимът успя да спре Лудогорец и ЦСКА, като двата тима бяха в жестока битка до последния кръг за първото място, а тимът на ЦСКА 1948 финишира с бронзовите медали и игра финал за Купата на България.

Подли номера от румънците преди реванша с ЦСКА 1948

„За нас и нашият екип гостуването на ФКСБ е един много важен и ключов етап в развитието на клуба. Знаете бързите темпове, с които прогресираме. Преди 7 години бяхме част от най-ниското ниво на българската футболна пирамида, а сега сме част от квалификационните кръгове за Лига на конференциите“, сподели Гьонов пред Gong.bg.

“Каквото и да се случи тази вечер, ние ще продължим тази линия на развитие и няма да отклоним погледа си от курса, по който сме поели“.

LAP.bg
26 снимки

„Разбира се, че имаме своите шансове във визитата ни в Букурещ. Отборът ще направи всичко по силите си да елиминира съперника, защото в гените на нашия клуб е да се бори за крайния успех във всеки един двубой“, завърши Добрин Гьонов.

Победителят от двойката ще продължи към третия кръг на квалификациите, където чака датският Нодрселанд. Освен Гьонов, Никола Газдов и спортният директор - Кирил Котев, са до отбора в румънската столица. В деня на мача се очаква да пристигнат още хора от управлението на клуба.

Драган Иванов, пратеник на Gong.bg в Букурещ, Румъния