В редица социални мрежи, свързани с фенове из целия свят, се появиха снимки как привърженици на Левски се събират на площад „Рьомер“ в германския град Франкфурт. Там „сините“, които ще са над три хиляди човека, ще подкрепят любимия си отбор по време на реванша с Айнтрахт от плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите.

По-рано през деня пък се появиха кадри как родни фенове са „поразили“ фенско знаме на съперника, но в Twitter германците тълкуваха това като „лоша проява за интернет популярност“.

В групата HooligansTV в X привърженик на „дивата от Майн“ публикува снимка на въпросното знаме, че е закупено от феншопа на клуба, като всеки един привърженик може да се сдобие с такова, ако заплати 20 евро.

"Това може да се купи от феншопа срещу 20 евро за употреба по време на домакинските мачове. Тъжно е, че някои фенове на Левски имат нужда да го пускат онлайн, за да добият интернет популярност. Още по-лошо е, че не се проверяват фактите, за които отне 2 минути", написаха от Германия.

Към момента няма информация в медиите във Франкфурт за стълкновения между привърженици на двата отбора. Припомняме, че миналата седмица в София след договорка между двете агитки феновете на Левски „спечелиха“ срещу тези от Германия, които дойдоха да подкрепят любимия си отбор на „Васил Левски“.

start-photo.bg
36 снимки

Мачът-реванш е тази вечер от 21,30 часа и ще бъде излъчен в пряко предаване по DIEMA SPORT, а сайтът Gong.bg ще направи съпричастни всички свои читатели с отразяване на срещата с текст и богато мултимедийно съдържание.