Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев даде мнението си след загубата на своя тим от ФКСБ. “Червените” отстъпиха днес с 2:3 и с общ резултат 2:4 отпаднаха от Лигата на конференциите.

“Боли доста, особено като загубиш по този начин. И в двата мача показахме добро лице и с нищо не отстъпвахме. Грешките обаче се наказват, а ние допуснахме прекалено много. Второто полувреме тотално ги надиграхме, обърнахме мача, при 2:1 контролирахме развоя, но за жалост непредизвиканите грешки се наказват и трябва да си вземаме поуките.

Първото полувреме знаете, че има малко или много напрежение, защото това е добър отбор, гостуваме. През второто полувреме се събрахме, знаехме, че не са нищо повече от нас. През второто полувреме излязохме и знаехме, че няма какво да губим, обърнахме мача, но само дотам.

Във вътрешното първенство не ни липсва самочувствие. Това ни остава, отпаднахме рано и щеше да е приятно да продължим в Европа, но вече имаме други цели и ще гоним тях.

Днес динамиката беше на високо ниво, въпреки че съдията не пускаше чак толкова свободна игра, но се получи динамичен двубой с положения и пред двете врати. Това липсва на българските терени и се надявам това да се подобрява, защото това вдига нивото на мачовете”, заяви крилото на “червените”.