Полузащитникът на Левски - Георги Миланов, също изрази позитивните си емоции след успеха с 2:0 на "сините" над ПАОК. Миланов коментира с възхищение поведението на публиката на отбора.

„Дълго време не бях играл с български отбор в Европа. Нашите фенове са изключителни. Радостен съм, че се раздадохме и показахме, че сме добър отбор, който може да се противопостави на всички силни отбори. Всеки гол е много важен, без значение дали играем срещу ПАОК или Спартак Варна. Феновете „взривиха“ стадиона. Вкарахме два много красиви гола. Не им дадохме почти никакви шансове през второто полувреме и показахме израстване“, започна Миланов.

„Аз играя на доста позиции, мен ме влече атаката. Получи се добра комбинация и Бари вкара хубав гол. Свикнал съм да давам такива асистенции и се надявам да давам още повече. Както беше за тях днес, така ще бъде за нас в Солун. Трябва да се възстановим. С толкова много контузени играчи бяхме днес, а те направиха пет смени, докато ние една. Там мачът ще е много тежък. Еуфорията е еуфория, но нищо не е ясно. Шансовете ни са равни към този момент. Играл съм на „Тумба“ и знам какво е“, каза още Миланов.