Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев предупреди своите играчи, че предстоящите няколко дни може да са ключови за цялостното развитие на сезона на отбора. 

В четвъртък вечерта "орлите" гостуват на ЦСКА Москва в решителен мач за излизане от групите на Лига Европа, а през уикенда предстои голямото дерби с ЦСКА. Генчев сподели преди заминаването на отбора за руската столица, че умора няма, защото играчите са свикнали на интензивния ритъм. 

„Тази седмица имаме два много важни мача. До голяма степен може да ни осмислят целият сезон. Надяваме се на позитивна развръзка и в двата“, започна Генчев.

„Познаваме се с ЦСКА Москва вече по-добре като отбори. Те ще търсят реванш пред собствена публика, след като им нанесохме тежка загуба в Разград. От своя страна, ние имаме своите шансове и амбиции за място в следващата фаза. Сметни не правим, винаги играем за победа“.

„Всяка победа ни приближава към класирането. Една победа утре може на практика да ни гарантира мястото напред. Няма умора при нас. Ние сме свикнали на такъв ритъм. Всички са в групата, като само Жоржиньо отсъства заради контузия, докато имаме двама наказани от предишния мач“, завърши Генчев.