Помощник-треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, призна, че равенството с Мидтиланд е сторено със сериозни усилия. Генчев отчете, че „орлите” са допуснали грешки в началото на двете полувремена, давайки инициативата на датчаните, въпреки че анализите са били направени преди дуела между двата тима.

„Изключително труден мач срещу силен съперник. До последно не се знаеше как ще свърши мача. Дадохме инициативата и не осъществихме контрола, който искахме, но хубавото е, че спечелихме една точка”.

„Ако погледнем тяхната статистика, те вкарват много често в първите минути на двете полувремена. Беше важно да не допуснем гол в началото, но се случи. Това обърка плановете ни, но изравнихме. В рамките на няколко минути през второто полувреме трябваше да сменим двамата си най-добри футболисти, което повлия. Не съм се чул с Дамбраускас, но сега ще го сторя. Конфликт между мен и треньорът им е нямало. Реагира остро той към съдията, но конфликт не е имало”, каза Генчев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.