Бранителят на Левски - Патрик-Габриел Галчев, говори пред журналистите, които посрещнаха "сините" след пристигането им от Израел. Крайният защитник смята, че тимът му е фаворит в ответния мач с Апоел Беер Шева и Левски има силите да играе в плейофа за Лига на конференциите.

LAP.bg
29 снимки

„Според мен никога не сме доволни на равенство, искаме да побеждаваме. Винаги излизаме за победа. Не сме доволни и на равенството. Ако бяхме били, щяхме да сме щастливи. Със сигурност имахме 100%-ови ситуации, които можехме да реализираме. Ударихме и греда и съжаляваме, че не победихме. Според мен в София ще бием“, каза Галчев.

„Може да натежат тези пропуски, това е футболът. Те са добър отбор, но имаме големи шансове да ги отстраним и отидем към плейофите. Апоел са доста добър отбор, неоспоримо е. Изобщо трябва да им дадем заслуженото и не можем да го подценяваме. Ще стане интересен мач в София“.

„Фаворити сме за реванша, тъй като играем на нашия дом. Фаворити сме във всеки един мач. Разбира се, че ни липсваха феновете. Имаше българи на стадиона и усетихме дори тяхната подкрепа, което е много приятно. Според мен освен да атакуват, то няма какво да променят. Същото ще е както този в Израел“, завърши Галчев.