Истински фурор предизвиква в Разград предстоящият първи мач в Шампионската лига на Лудогорец този сезон. От клуба съобщиха, че вече 4000 билета са изкупени за срещата с черногорския Младост. 

Тази битка ще бъде в сряда от 20:30 часа на "Лудогорец Арена" и ще бъде излъчвана в ефира на Diema Sport. Можете да я следите и на нашата платформа Gong Play, както и минута по минута на Gong.bg

Разградчани ще продават пропуски за този мач до самото му начало. А и за да надъхат останалите фенове да си закупят входни талони, пуснаха и призив към тях в официалния си сайт: 

"В сряда любимият ни отбор стартира поредното си участие в европейските клубни турнири. Първото препятствие е черногорския първенец Младост – корав отбор, който ще иска да се докаже на "Лудогорец Арена".  Победата е задължителна, ако искаме да сложим началото на нова европриказка."

"Нека бъдем заедно с момчетата, които са готови през новия сезон да ви радват с красива и резултатна игра. Тимът на Георги Дерменджиев знае как да побеждава, но вашата подкрепа е изключително важна", написаха в сайта си лудогорци.