Новият наставник на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, не скри разочарованието си след кошмарната загуба от Сепси с 0:4 и отпадането на тима от Лига на конференциите. „Червените” инкасираха две поражения от румънския си съперник и с общ резултат 0:6 напускат безславно турнира.

„Не трябва да за забравяме този резултат, а да го анализираме. Много сме разочаровани, че сме елиминирани още в първия кръг, в който участваме. Спеси беше по-добрият тим в двамата мача, имаме много работа за вършене в защита, в организацията на играта, в предни позиции, предстоят тежки времена, но няма какво да направим, освен да работим”, каза Ел Маестро.

„След 0:1 стана почти невъзможно. Започнахме с добра агресия, вярвахме, че можем да направим нещо. Разбира се, че първият гол промени мача. Последните два гола бяха абсолютно ненужни, спряхме да тичаме, спряхме да играем. Играхме с различна тактика от първия мач, но имахме същите грешки. Бяхме много неорганизирани, много несигурни. Явно не е имало много време, за да променим нещата. Трябва да се върнем на победния път веднага. Днес опитахме нещо радикално и различно с тази висока преса. Трябваше да поемаме много рискове, защото нямаше как да дойдем и да чакаме, защото загубихме първия мач. Във футбола най-важен е резултатът. Вярвам, че в неделя ще успеем да победим и постепенно ще подобряваме нещата в различните компоненти. Ще бъде дълъг път”, каза още той.