Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има две дилеми за реванша с Олимпия Любляна във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят в словенската столица е във вторник, 1 август, от 21:00 часа.

Специалистът със сигурност ще направи промени по стартовия си състав от първата среща, която завърши при равенство 1:1. Едната въпросителна пред Петев е на кого да заложи на десния фланг на отбраната. В двубоя на "Хювефарма Арена" Аслак фон Витри действаше в тази зона, но треньорът ще иска повече острота по крилото. Норвежецът се включва в атаките и често отправя удари, вкара красив гол на Етър. Той обаче сбърка фатално при гола на словенците. Затова на негово място може да се появи новото попълнение Франсиско Гомес - Сон.

Другата въпросителна пред Петев е за върха на нападението. Треньорът няма да може да разчита на контузилия се Квадво Дуа, а на негово място в първия мач се появи Матиас Тисера. Аржентинецът не донесе много заплахи пред вратата на Олимпия, като Петев обмисля да заложи на по-нестандартен вариант с включването на Спас Делев. Националът може да действа като фалшива деветка и да отваря пространства за играчите зад него.