Голмайсторът на Лудогорец Доминик Янков коментира равенството на "орлите" с Олимпия Любляна в първия мач от предварителните кръгове на Шампионската лига. Полузащитникът открои липсата на късмет, но се надява тимът да се пребори в реванша.

"Нямахме нужния късмет. Създадохме доста положения, не успяхме да реализираме. Дава ми се шанс да играя. Предишния сезон бях контузен и нямах игрови минути. Чувствам се добре досега през настоящата кампания", започна той.

"Първите 20 минути подценихме мача и не тръгнахме както трябва. След гола нещата се пооправиха. Създадохме няколко голови шанса, но късметът отсъстваше. Отборът влиза във форма, оправиха се нещата след втория мач с Балкани и с Етър. Отбелязахме в два двубоя девет гола. Вървим в правилната посока", добави Доминик Янков.

"В реванша с Любляна трябва да сме по-концентрирани и ще успеем да спечелим. Не съм човекът, който трябва да какво да се промени. Имаме си треньор и щаб, ще гледаме къде можем да се подобрим, за да изчистим максимално грешките", завърши футболистът на Лудогорец.