Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори преди началото на двубоя на "червените" срещу ФКСБ. "Дойде моментът, гледам да изживея всяка една секунда от това. Заслужили сме да играем тук. Нека започне мачът и се надявам, че ще се успокоим и ще влезем в нормалния ритъм", започна Гьонов.

"Оценките, които имаме досега са само и единствено положителни. Много съм щастлив, че от румънския отбор ни благодариха за добрата организация, което за мен е голяма победа."

"Винаги съм оптимист. Излизаме - играем. Знаете, че играехме в долните дивизии, пробвахме се и за Купа на Бъгария. Играехме все с по-силни противници. В подготовката целенасочено играхме с футболни балкански колоси, така че да сме подготвени тук. Каквото и да стане днес със сигурност това е първото полувреме, а второто е следващата седмица", каза още директорът на ЦСКА 1948.

"Според мен имаме много предимства. Чисто спортно-технически Атанас Рибарски и Кирил Котев могат да ви кажат. Създали сме доста добра организация, по нищо не отстъпваме на Стяуа чисто организационно. Момчетата имат голямо желание да победят. Ще има много емоция. Надяваме се в началото футболистите да успеят да я удържат, да са с хладни умове и да изиграят мача така както могат."

"Аз не съм специалисът по психология. При всеки е индивидуално. Ние сме смели. Излизаме с титуляр роден 2003 година. Нямаме страх да го пуснем и така ще бъде завинаги и занапред", завърши Гьонов.