„Бяхме много близо, малко не ни стигна, за да продължим“, коментира специално за „Мач Телеграф“ изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. „За мен това бе дежавю на отпадането ни от Тулуза преди години“, продължи той. В четвъртък на „червените“ не им стигнаха 43 секунди, за да стигнат плейоф с ЧФР Клуж в Лигата на конференциите, след като спечелиха с 2:1 удома.

Дерек Лукарсон обаче вкара реванша с Пафос в продължения, а там кипърците стигнаха до още 3 гола. Сериозно рамо за този развой на срещата удари и съдията Лотар Д'ондт. Белгиецът остави ЦСКА 1948 с човек по-малко в края на първото полувреме, когато извади доста спорен втори жълт картон Стив Фуртадо. Освен него той декорира още седем играчи в „червено“ и едва трима техни съперници.

„Не искам да коментирам съдията. Избягвам тази тема. Просто бяхме много близо, не успяхме. Това е опит за нас. Освен това се надявам да ни обедини, за да постигнем целите си“, продължи Гьонов.

Той намекна, че скоро в ЦСКА 1948 може да има промени, но те ще се случат след дербито с Локомотив Сф в неделя.

„Нека да мине този мач, вече мислим само за него. При всички случаи ще има нови неща при нас, но трябва да седнем и внимателно да ги обсъдим“, завърши Гьонов.