Един от лидерите на Черно море Даниел Димов сподели, че във втория мач срещу Апоел Беер Шева неговият тим ще успее да реализира и да продължи напред в Лигата на конференциите.

Той каза пред DIEMA SORT 2, че противникът не е толкова „опасен“ и е преодолим.

„Второто полувреме беше по-добро. Доста агресивно подхождат Апоел, но с течение на времето натрупахме увереност и създадохме положения. Има още един мач, мачът е отворен. Видяхме, че противникът не е толкова опасен, с добри единици, но и ние не сме за подценяване. Успяхме да се противопоставим“, каза Даниел Димов.

Двата тима оставиха всичко за реванша, след като първият мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите завърши 0:0.

„Смятам, че през втория мач ще се представим по-добре. Мисля, че феновете ще бъдат фактор, дано заедно да успеем да победим Апоел Беер Шева. Нашата роля на лидерите е да бъдем уверени,  няма фойерверки“, сподели лидерът на Черно море.

"Бяхме ги разучили много добре, но по-скоро ние бяхме изненадани от нашата игра. Ще се справим по-добре във втория мач. Няма да ни бъде лесно, но предимството ни ще е от феновете", каза още Димов след срещата пред Gong.bg.