"Беше открит мач. С динамика и положения пред двете врати. Беше полезна проверка и за двата отбора. Не мога да кажа, че толкова си приличат с Милан, но все пак един качествен отбор", заяви старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров- Херо пред DIEMA SPORT след победата над Арсенал Тула с 1:0 в последната проверка на тима от лагера в Турция.

"Имаше скорост, но проблемът е в реализацията. Трябва да сме по-концентрирани в последната фаза. Нормално е да има и грешки. В момента футболистите са под умора. Когато освежим футболистите, ще е по-различно. Резултатите в контролите не са важни, но сега започват важните като резултат мачове. Винаги съм бил оптимист, така че и сега не е изключение", коментира още Херо.

За групата за мачовете с Милан, Димитров заяви: "Трябваше да изкараме един играч. Мисля, че дадох достатъчно шансове на Жоао Пауло. Остава, просто той си играе за шампионата. Няма проблем. Ковачев винаги се включва със самочувствие. Въпрос на време е физически да поукрепне."

"Не само ЦСКА смятам че и Левски със селекцията, която направи, ще бъде допълнителен конкурент, както на нас, така и на ЦСКА. Да говорим предварително за Милан е излишно. Ще опитаме да играем максимално добре. Трябва да бъдем по-прагматични. Няма какво да губим. Ще опитаме да се надиграваме с Милан", категоричен бе Димитър Димитров.