Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели при завръщането на тима в България, че е уверен в шансовете на разградчани за продължаване напред. Той все пак призна, че след поражението с два чисти гола Апоел е фаворит.

Според Дяков Лудогорец няма да има проблем да реализира две попадения в реванша, но ще е важно да опази мрежата си „суха”.

Апоел заряза Лудогорец да се лута насред пустинята

„Загубихме, може пък и класа да сме нямали, след като не успяхме да отбележим. Равностоен мач между два добри отбора, съперникът си вкара положенията, ние не успяхме нашите”, заяви халфът.

„Ще се опитаме. Не бива да ни отписвате толкова бързо, тъй като това е турнирен мач, има още 90 минути. Нашият отбор има класата и възможностите, ако и късметът бъде с нас и покажем нашата най-добра игра, защо да не вкараме два или повече гола.”

„След като сме загубили първия мач с два чисти гола, шансовете ни намаляват. Съперникът е фаворит, но не сме се отказали. Аз съм сигурен, че ще реализираме два гола, но е важно да не допускаме.”

„Според мен отбор на нашето ниво, за мен ние сме по-добрият отборт, но не го показахме в първия мач, надявам се на реванша да бъде различно”, допълни Дяков.

Петричев: Никой не трябва да ни отпусва, ние сме Лудогорец!