Един от лидерите в тима на Лудогорец в лицето на Светослав Дяков коментира предстоящия реванш срещу Видеотон от втория квалификационен кръг от Шампионска лига.

"Доста години съм във футбола, казвам неща, които са реални, нашият тим е доста по-класен от съперника, там сигурно ще играят малко по-напред, но ние пак ще сме доминиращият отбор и този, който търси футбола", коментира Дяков.

"Те едва ли ще тръгнат напред и в атака, една идея ще бъдат малко по изнесени напред, ние сме по-добрият отбор, класирането си зависи само от нас, трябва да продължим напред. Направихме анализ, на терена е истината, ако покажем нашата игра ще продължим. Все още сме в началото на сезона, в отбрана играта ни е подредена, всеки знае както трябва да прави, всеки помага в отбрана, в атака пропускаме по доста положения, радващо е, че създаваме положения, радващо е, че отново играем футбол. Играта ни е по-подредена", добави той.

"Аутуори си има различни виждания, голям треньор, личи си и като поведение, може да даде много на Лудогорец, прави ми страхотно впечатление, в отбраната иска да промени нещата, тъй като там имаме леки колебания, в атаката сме разнообразни. Този отбор има класата да играе в Шампионска лига, това ни е целта, много е трудно тази година, групите на Лига Европа са абсолютния минимум за нас, в първенството е много рано да се коментира, надявам се, повече отбори да вдигат нивото си и да се наслаждаваме на хубави мачове", заяви още Дяков.