Знаем какво да очакваме от утрешния мач. Знаем срещу какъв противник се изправяме, но не се притесняваме. Нашата цел е да опитаме да спечелим мача. Пак ще повторя, че ще бъде изключително трудно, тъй като съперникът е изключително стойностен отбор. Това заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди утрешния сблъсък със Спортинг Брага в Лига Европа. 

"Не се притесняваме да бъдем в ролята на фаворити и да търсим 1-ото място в групата, така че нас ни устройва победата тук. Оставам на мнението си още когато се изтегли жребият, че групата е равностойна. Малките детайли ще решат мачовете. Няма фаворити за групата, както и в самите мачове. Който е по-постоянен, който има повече желание, който направи по-малко грешки, той ще излезе от тази наистина коварна група", каза още.

Репортер на португалското радио го помоли да определи шансовете на двата отбора и дали ги вижда 50 на 50 или 60 на 40 в полза на Лудогорец: "Имаме добри шансове да спечелим, но наистина мачът е отворен. Срещат се два отбора, които играят добър футбол. И мисля, че който има повече желание, който направи по-малко грешки, ще победи. При нас е практика да се определя стартовият състав в деня на мача, а и при нас няма титуляри, няма резерви. Всеки знае, че ако излезе, трябва да даде максимума от себе си. Единствено право да определя състава има старши треньорът."