Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира изненадващия трансфер на Антон Недялков в Разград. Бившият играч на ЦСКА акостира в отбора в съботния ден, а вече всички в новия му отбор се изказаха ласкаво за него. Това стори и халфът.

"Много се радвам, че българската колония в Лудогорец се увеличава, много качествени български играчи взехме. Със сигурност ще вдигнат конкуренцията и нивото. Смятам, че всички новопривлечени са много класни футболисти. Тони и Димо ги познавам, с Григоре тепърва се запознавам, но е класа и затова съм спокоен за бъдещето на Лудогорец", заяви Дяков пред DIEMA SPORT и говори за контролата с Карабах.

"Полезна проверка за нашия отбор. Още не сме толкова свежи, колкото ни се иска. Но стана силен мач срещу стойностен противник и мисля, че се натоварихме добре в тази проверка."

"Като цяло играта в защита проверихме, новият треньор иска да вкара нови неща в тази част от играта. Това е основното, което искахме да проверим. В атака вече всички знаете, че сме доста опасни", заяви Дяков и говори за работата с новия наставник Пауло Аутуори.

"Слушаме и изпълняваме, каквото иска треньорът. Наистина той има нови разбирания, които иска да приложи в нашия отбор, стараем се. Мисля, че ще е нужно още време, но съм сигурен, че ще свършим работата, за която сме тук и ще влезем подготвени за европейските мачове."

"Всеки треньор иска да подобрява и надгражда, няма да разкривам неща от кухнята, защото те касаят само нас. Стараем се, работим добре, което е важно и мисля, че засега нещата се получават", заяви халфът и коментира условията в лагера в Кьосен.

"Нивото на съперниците е добро, условията са перфектни, всичко е на много добро ниво. Радвам се, че и следващите съперници са сериозни, защото нашата цел е да се подготвим добре и да играем силно срещу силните. Дай Боже пак да се изправим срещу най-силните отбори в Европа", сподели капитанът на шампионите и говори за жребия на тима за Европа.

"Първо трябва стъпка по стъпка да вървим, но сме фаворити в първия кръг, няма какво да го крием. Но не трябва да подценяваме съперника. Всеки отбор има своите стойности и всеки ще се опита да открадне нещо от теб, нищо не идва даром. Трябва да влезем така, както можем. Ако го направим, ще ги отстраним", завърши Дяков.