Звездата на българския шампион Лудогорец - Кирил Десподов, даде мнението си за първия сблъсък срещу Андерлехт от 1/16-финалите в Лига на конференциите. Футболист №1 на България за 2022-а година е сигурен, че целият отбор е готов за двубоя с 34-кратния шампион Белгия.

62 снимки

„Всички в съблекалнята са готови, ние обичаме тези мачове. Това са прекрасни мачове! Играем срещу един много добър съперник, няма да бъде лесен двубой. Най-важното е как ще се представим ние и как ще подходим. Сигурен съм от начина, по който тренираме, че ще подходим много сериозно. В Турция играхме с грандове, което ни дава самочувствие, доказахме, че можем да се надиграваме с такива отбори“, заяви Десподов на пресконференцията в Разград.

„В Лига Европа направихме същото срещу Бетис и Рома. Знаем какво ни очаква срещу Андерлехт, подготвени сме. Андерлехт играят официални мачове, това е предимство за тях, ние сме изиграли само един официален мач, но пък ние направихме прекрасна подготовка и мисля, че сме подготвени. Треньорът каза много правилно, че тези, които застанат на местата на отсъстващите, са играчи на Лудогорец и ще дадат най-доброто от себе си“, каза още капитанът на националния отбор.