Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, показа, че не се страхува от мачовете с Аякс, които предстоят за "орлите" в плейофната фаза на Лига Европа. Фланговият нападател остана на мнение, че шампионите могат само да спечелят от тези двубои.

„Като цяло изиграхме доста силен мач и започнахме ударно с доста хубави атаки, създадохме ситуации за гол. Вкарахме рано гол, ок, върнаха го, но ние не се предадохме. Започнахме изключително силно второто полувреме и видяхте, че за 30 минути вкарахме ти гола“.

start-photo.bg
96 снимки

„Без удари няма как да има голове. И аз пробвах, и Текпетей пробва. При него се получиха повече. Мисля, че е било за добре да бием удари и да шутираме отдалеч, защото всички имаме хубави удари и Пьотрьовски какви красиви голове вкара. Радостно е, че успяхме да реализираме от тези удари от дистанция“.

„И какво като идва Аякс? Това са най-хубавите мачове!“

Lap.bg
30 снимки

„Много ще е лошо да летим в облаците след тези две победи срещу ЦСКА и Астана. Имаме много работа да свършим. Другата седмица срещаме отбора на Аякс и мисля, че това са най-хубавите мачове срещу отбор, който играе красив и динамичен футбол. Можем само да спечелим от тези мачове, но ние не трябва да си вдигаме главите и да мислим, че сме направили нещо феноменално. Така че трябва да сме здраво стъпили на земята, да работим, да се подобряваме всеки ден и да се стремим да растем нагоре“, заяви Десподов.