"Винаги сме доволни от лагерите, но в крайна сметка, когато започне първенство или така както ние се готвим за Жалгирис, след мача ще се види какво сме отработили. Мисля, че това, за което ние отидохме го направихме. Отборът още не е готов. Имаме още малко време да вдигнем нивото и да се подготвим за Жалгирис. Гледахме много мачове и мачове от техните квалификации. Имат промени, имат подобрения. Може да се каже, че вече ги познаваме добре", заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след завръщането на тима в България след лагера в Австрия.

Лудогорец вече е в България, мисли само за Жалгирис

"Засега ние си имаме футболисти, които мисля, че ще свършат работа. Казах, че искам да се запази състава. Това са футболисти, които вече имат достатъчно добра рутина, но ако има добра оферта, собствениците ще решат какво да направят", каза Дерменджиев и добави:

"Дори да загубим още един футболист, ще се справим и без този, който загубим. Ние се готвим последователно. Винаги съм казвал, че жребият си е жребий и това е нашата съдба. Започваме с Жалгирис и след това ги караме подред. Следим съперниците и имаме много добра информация за всичко."

Моци: ЦСКА прави силен отбор, титлата ще бъде по-трудна

"Отборът на Лудогорец е в една значително добра, но не оптимална форма. Искам за времето до първия мач да подобрим още малко формата, за да можем да сме конкурентоспособни и да преминем този кръг. Нищо не ме притеснява в игрови план. Футболистите и функционално, и игрово обаче не са в оптимална форма", заяви още Георги Дерменджиев.